Servei tècnic

Servei tècnic per a maquinari i programari Apple Macintosh

Reparació de maquinari;
diagnòstic del ordenador en mal funcionament

Si percep un mal funcionament del seu ordenador o d’algun dels seus components (“penjades”, missatges d’error indesxifrables, sorolls estranys, etc.) no dubti a acudir a nosaltres, de ben segur que trobarem el problema i el podrem solucionar.

Reparació insitu

No cal que pateixi per el trasllat del seu equip als nostres tallers. Nosaltres anem a solucionar el problema “insitu” per gaudir la la màxima comoditat i per tal de que la reparació es faci amb la màxima transparència. Només en els casos més crítics haurem de emportar-nos l’ordinador per revisar-lo a fons a les nostres instal·lacions.

Assessorament per a actualitzacions

Si el seu ordinador se li esta quedant petit i no desitja desembutxacar l’import que representa un equip nou, nosaltres podem ajudar-lo i assessorar-lo per tal de que pugui gaudir del seu ordinador un quant temps més.

Contractes de manteniment

Si es el seu desig, també podem oferir-li un contracte de manteniment perquè no tingui que preocupar-se de res referent a la informàtica. Li farem, sense compromís, un acurat pressupost depenent del volum d’ordinadors de la seva empresa.

Reparació remota via Internet

Per agilitzar el servei tècnic i estalviar les despeses de desplaçament dels nostres tècnics també pot optar per l’assistència tècnica remota.
Gracies a Internet i eines com 
OSXVNC i Apple Remote Descktop podem accedir a la seva xarxa local d’una forma segura –amb la informació encriptada– i administrar els seus servidors, resoldre problemes, etc.

Demaneu-nos informació sobre aquest servei sense compromís

Facebooktwittermail